Dansk
Gamereactor
nyheder
Test Drive Unlimited 2

Test Drive 2 Unlimited fejlfyldt

Gamereactor er også ramt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi er altid skeptiske, når vi ikke får anmelderkode til tiden. Denne gang var argumentet dog, at online-delen ikke ville være klar. Nu har vi koden.

Vi havde planlagt at levere en grundig anmeldelse af Test Drive Unlimited 2 denne weekend. Men blev ramt af en del fejl, vi anså for værende hardware-relaterede. Nu begynder nettet dog at koge over med rapporter om samme problemer.

Man kan ikke gå online (der er vi også), save-games bliver ødelagt (der har vi været), spillet fryser på startskærmen (der har vi været) og lanceringen er kort sagt alt andet end smertefri.

Står spillet på jeres ønskeliste, vil vi derfor anbefale at slå koldt vand i blodet lidt endnu. Vi forventer at have en anmeldelse parat i næste uge, men rådet indtil da: lad den stå på butikshylden.

Test Drive Unlimited 2
"Hvorfor er du ikke i din bil?" - "Skidtet kan ikke køre."

Relaterede tekster

Test Drive Unlimited 2Score

Test Drive Unlimited 2

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Kamp Jensen

Vi har ventet og håbet. Nu er det tid til at fælde dommen over spillet med den uheldige lanceringsuge. Er Test Drive 2 Unlimited ren Ibiza-fest, eller er det bare fyldt med tømmermænd?

Test Drive Unlimited 2

Test Drive Unlimited 2

PREVIEW. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Rasmus fik en guidet rundvisning i Test Drive Unlimited 2's udførlige online-del. Læs hans indtryk fra turen på Ibizas snørklede veje her.Indlæser mere indhold