Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Test Drive Unlimited 2

Test Drive Unlimited 2 får dato

Kommer sidst i september

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ifølge Ataris onlinebutik vil Test Drive Unlimited 2 udkomme i Europa den 24. september. I sidste uge blev spillets amerikanske udgivelsesdato bekræftet til at være den 21. september, men det har nølet lidt med den europæiske ditto.

Forudbestiller man PlayStation 3 eller Xbox 360-versionen af Test Drive Unlimited 2 via Ataris butik, får man adgang til en særlig gul udgave af Nissan 370Z, med 19" fælge og et bæst af en V6-motor.

Husk at tjekke vores preview af Test Drive Unlimited 2.

Test Drive Unlimited 2

Relaterede tekster

Test Drive Unlimited 2Score

Test Drive Unlimited 2

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Kamp Jensen

Vi har ventet og håbet. Nu er det tid til at fælde dommen over spillet med den uheldige lanceringsuge. Er Test Drive 2 Unlimited ren Ibiza-fest, eller er det bare fyldt med tømmermænd?

Test Drive Unlimited 2

Test Drive Unlimited 2

PREVIEW. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Rasmus fik en guidet rundvisning i Test Drive Unlimited 2's udførlige online-del. Læs hans indtryk fra turen på Ibizas snørklede veje her.Indlæser mere indhold