Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Test Drive Unlimited 2

Test Drive Unlimited 2-beta

Se hvor du skriver dig op

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Beta-testen af det kommende Test Drive Unlimited 2 begynder snart, og derfor har Atari nu åbnet for tilmeldinger. Vil du være med, så besøg spillets officielle side og skriv dig op.

Der er endnu ingen oplysninger om, hvilke platforme beta-testen kommer til at køre på, og for at skrive dig op, skal du først registrere dig som bruger på Ataris website. Men har man benzin i blodet er den lille forhindring næppe nok til at lade sig slå ud.

Gamereactor har rejst verden tynd for at se på Test Drive Unlimited 2, og du kan læse vores indtryk af spillet fra vores ture til Lyon og Barcelona her på siden.

Test Drive Unlimited 2

Relaterede tekster

Test Drive Unlimited 2Score

Test Drive Unlimited 2

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Kamp Jensen

Vi har ventet og håbet. Nu er det tid til at fælde dommen over spillet med den uheldige lanceringsuge. Er Test Drive 2 Unlimited ren Ibiza-fest, eller er det bare fyldt med tømmermænd?

Test Drive Unlimited 2

Test Drive Unlimited 2

PREVIEW. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Rasmus fik en guidet rundvisning i Test Drive Unlimited 2's udførlige online-del. Læs hans indtryk fra turen på Ibizas snørklede veje her.Indlæser mere indhold