Dansk
Gamereactor
nyheder
Test Drive Unlimited

Test Drive Unlimited-patch

Eden og Microsoft retter løs

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom vi ikke havde de store problemer med at gå online, andet end der naturligvis ikke var så mange online to uger før udgivelsen af spillet, så lader det til at den færdige udgave af Eden Studios ventede Test Drive Unlimited skaber problemer hos visse Xbox 360-ejere.

Ifølge Eden Studios og Microsoft arbejdes der derfor på et patch, der gerne skulle fjerne problemer med klub-funktionen og online forbindelsen. Nogle spillere har sågar mistet hele deres savegame til spillet, noget der har fået Eden Studios til at indstille E-Trade-systemet midlertidigt. Desuden er der flere der har klaget over invitationer der tilsyneladende går galt, "TDU serveren er ikke tilgængelig"-beskeder og problemer med at finde ens venner online.

Atari har allerede et patch ude, dette skulle gerne lukke huller der kunne misbruges i spillet, men firmaet har endnu ikke meddelt, hvornår dette nye patch bliver tilgængeligt.

Du kan læse vores anmeldelse af spillet lige her: Drive Unlimited

Relaterede tekster

1
Test Drive UnlimitedScore

Test Drive Unlimited

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Nielsen

Atari's innovative bilspil fræser ind på Sonys håndholdte, men kan de eksotiske omgivelser og lækre biler gøre arbejdet færdigt på PSP'en?

4
Test Drive UnlimitedScore

Test Drive Unlimited

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Få tilfredsstillet din indre fartdjævel på Hawaiis landeveje. Henrik har sat sig tilrette i lædersædet for at teste PlayPS2-udgaven...Indlæser mere indhold