Dansk
Gamereactor
anmeldelser
World Cup Soccer 98

World Cup Soccer 98

Christian prøvede at rette op på resultatet af kampen mod Brasillien. Overlevede hans PC?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Der er jo ikke noget så skønt som at se Michael i trøjen igen.... Det første man selvfølgelig gør, når man har fået sneget World Cup 98 ned på sin hard-disk, er selvfølgelig at forsøge at gøre det bedre i Frankrig end mælkedrengene gjorde det her i sommer (og det vigtigste er selvfølgelig at tæve Frankrig og ikke mindst Brazillien ud af banen!)
Det går også rigtig godt, selve installationen går som en leg, lyden og grafikken kører bare derudaf, man er pludselig tilbage i Frankrig... Whooosh, hvor er min klap-hat og min fadøl??

HQ

Ja, og spillerne er på banen, ...og det ser jo ret godt ud! Hvis man har prøvet Playstation eller Nintendo 64 udgaven af World Cup 98 bliver man næsten chokeret over hvor skarpt det står - Wow! (og så er det endda uden accellerator-kort!).
Når så de begynder at bevæge sig, spillerne, så kan man godt mærke det måske var meget godt at man valgte at bruge en game-pad istedet for tastaturet. Det bli´r aldrig så blidt eller graciøst som på N64eren eller Playstation, men de rykker rundt med klatten og brasserne skal bare komme hér og lære boldspil!

Da jeg så havde vundet den første kamp med noget møje og besvær (der gik et stykke tid inden jeg rigtig opdagede, at det var mine 4 spillere der fik røde kort, fordi de tacklede en lille smule for hårdt.), så var jeg klar til den næste kamp, så var det li´som om grafikken begyndte at hakke lidt i det. Det gør normalt ikke så meget hvis man spiller, f.eks, Civ2 eller Minesweeper, men i fodbold betyder det alligevel ret meget om den tackler når man be´r den om det eller den gør det noget senere.
Jeg fik dog hakket mig igennem kampene mod Sydafrika og Frankrig. Så holdt grafikken op med at hakke...spillet gik nemlig ned !
Nu er jeg ikke typen der bare gi´r op og jeg synes faktisk det var okay sjovt, så jeg startede spillet op igen. Det gik vældig godt (grafikken var holdt helt op med at hakke!) og jeg vandt da også min første kamp...så gik maskinen ned!
Så var det li´som slut med fodbold i den omgang.... MEN jeg var alligevel nødt til prøve igen og siden gik det nu meget bedre og helt uden de tekniske problemer. World Cup 98 er det bedste fodboldspil på pc. Der er ufattelig mange knapper man kan skrue på, manuallen er tyk og fed, grafikken er ok og kan sikkert blive endnu bedre med et godt grafik-kort, farten kan sættes op så det kun er 12-årige der kan følge med og din kontrol over spillerne er da ok. Men... WC98 spiller alligevel bedre både på Playstation og N64, og så er det stadigvæk ikke nær så godt som ISS.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
+
World Cup 98 er det bedste fodboldspil på pc.
-
Men... WC98 spiller alligevel bedre både på Playstation og N64.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

0
World Cup Soccer 98Score

World Cup Soccer 98

ANMELDELSE. Skrevet af GameReactor

Christian prøvede at rette op på resultatet af kampen mod Brasillien. Overlevede hans PC?Indlæser mere indhold