Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
anmeldelser
Extreme G2

Extreme-G 2

Grafikken er, som I første spil, kanonflot, og hastigheden er h-u-r-t-i-g.

  • Tekst: Henrik Hansen
Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Extreme-G er et af undertegnedes favoritspil på Nintendo 64, og da jeg fik chancen for at prøve efterfølgeren på PC, var jeg ikke længe om at skrige JA!!!!!! GIV MIG DET SPIL, NU!!!!!!!!!!!!!! *host* Grafikken er, som I første spil, kanonflot, og hastigheden er h-u-r-t-i-g. Man vælter derudaf som om man havde ild i nummeren, og det er lidt for lækkert. Extreme-G2 har masser af spændende features, bl.a. 12 unikke miljøer, alt lige fra undervands huler til storbyer, 36 baner, 10 forskellige 'cykler', vilde våben, og meget mere.

Men der mangler en vigtig ting.... Der er ikke mulighed for at spille MULTIPLAY! Hvad gik galt ?!
Hvem udsender et spil nu om dage, uden at man kan klaske sine bedste venner i et weekend spilorgie??
Seriøse minuspoint til Acclaim for denne meget store fejl. Konsol versionen understøtter op til 4 spillere på een gang, og hvor svært ville det være at lade PC versionen gøre det samme ?

Historien udspiller sig 25 år efter Extreme-G fandt sted, og nu keder beboerne på New United Planets sig, så de bygger (som man jo gør) en bunke G-bikes og starter turneringer. Selvfølgelig bliver militæret interesseret i disse maskiner, da deres hastighed er lig med den man hidtil kun har set jagerfly benytte, så der bliver snart lagt en masse våben på hver maskine. Men hvem bekymrer sig om historien, når man kan køre afsted med enorme hastigheder ?

Alt i alt må man sige at hvis du kan leve uden muligheden for at spille mod andre mennesker, og kan 'nøjes' med computermodstanderne, så går du ikke helt galt i byen med XG2. Grafikken er noget af det flotteste jeg har set i lange tider, og fartfornemmelsen er der bare.

Tøv ikke, smut ud og smid dine surt tjente avispenge hos den lokale softwarepusher, og gør dig klar til one "helluva" ride.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
+
Grafikken er noget af det flotteste jeg har set i lange tider, og fartfornemmelsen er der bare.
-
Selvom spillet koster lidt. S+ SKYND DIG NED OG KÏB DET FOR GUD SKYLD.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer
Relaterede tekster
Flere »