Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
anmeldelser
Legacy of Kain: Soul Reaver

Legacy of Kain: Soul Reaver

Vampyrer er ikke sådan at bide skeer med, og det vil du helt sikkert også mene efter at have spillet Soul Reaver.

  • Tekst: Henrik Hansen
Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Legacy of Kain: Soul Reaver foregår i byen Nosgoth, som med tiden er gået hen og blevet en ruin.
Efter at have overtaget kontrollen over byen for mange år siden, er vampyr lederen Kain gået hen og blevet misundelig på en af hans mænd som har udviklet vinger.
Der er naturligvis kun en ting at gøre ved sådan en gut, og det er at brække hans vinger for derpå at smide ham i De fortabte sjæles sø.
Vand har ikke en særligt rensende effekt på vampyrer, så efter noget tid er gutten ikke ligefrem score materiale i den lokale blodbar.
Oveni hatten er der en stemme som fortæller ham at han er udset til at knuse Kain, og det er her du træder til.
Du styrer nemlig Raziel, som den uheldige fyr med det store overbid hedder.

Til at hjælpe dig har du muligheden for at opsluge dine ofres sjæl så du kan fylde op i din egen energi.
Går din energi i bund bliver du transporteret ind i en parallelverden som er kendt som Spectral Plane, hvor omgivelserne bliver anderledes... Dog skal du stadig klare problemer og monstre så der bliver ikke tid til at hænge ud. (Surt show)
De fjender man møder i spillet kan klares på forskellige måder.
Du kan naturligvis slå løs på dem, men deres sår har det med at heles, så det bedste er spidde dem, smide dem ind i solstråler eller vandet, eller sætte ild til dem. (Og det ser godt ud, MUAHAHAAHHAAHA.. ahem, det var min 'uhyggelige' latter)
Opgaverne i spillet ligger i regionen hvor man skal flytte blokke så man kan komme længere op, hive i håndtag for at åbne porte osv.

Grafikken i spillet.. SPARKER NUMSE.
Det er ganske enkelt imponerende at sidde og se Raziel hoppe rundt på skærmen, og tit sidder man bare og tænker "!#%#%%# hvor er det flot!".
Indimellem kommer man til et sted hvor spillet skifter til en cutscene, hvor man får lidt at vide om hvad der sker i området, og det er med til at få en til at sidde og spille lidt længere for at se flere seje scener.
Lyden i spillet er ligeså forbandet god som grafikken.
De folk der har lagt stemmer til figurerne er for seje, og det er ren Hollywood kvalitet.
Musikken og lydeffekterne passer også fortrinligt til spillet, så der kan heller ikke sættes en finger på noget på det område.
Sidder du og spiller med et force feedback joypad så vil den engang imellem begynde at pulsere.. Lidt ligesom et hjerte der slår, hurtigere og hurtigere.. Det betyder der er en fjende som nærmer sig, hvad end du kan se det eller ej. (Spil ikke alene om natten hvis du nemt bliver bange)

Kort fortalt kan jeg næsten ikke sige andet end er man til action-adventure spil, så SKAL man have Soul Reaver.. Det kicker for meget numse og du skulle næsten skamme dig hvis du ikke får fat i det.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
+
-Stemningen styrer.
-
-Hmmm.. Intet.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer