Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
anmeldelser
Zombie Revenge

Zombie Revenge

Sega kan ikke få nok af Zombie-spil, så hvorfor ikke smide endnu et på markedet?

  • Tekst: Henrik Hansen

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Hvad sker der??
Historien i Zombie Revenge er at en by er blevet overtaget af Zombies, og det er ikke den søde slags Zombier som kommer forbi og slår græsplænen en gang om ugen, eller følger ældre mennesker over gaden. Nej, det er den type Zombier som kun har en ting i tankerne. At få indholdet af dit hovede, ind i deres mund.
Zombierne er et produkt af et tophemmeligt (er det bare mig, eller går det aldrig godt når regeringen laver tophemmelige projekter?) projekt som går ud på at lave soldater som kan genbruges.
En ond kraft (kan du høre temaet til X-Files i baggrunden?) bryder ind i projektet, og det ender med at en by ligger i ruiner, mens bunkevis af Zombier slasker rundt og leder efter mad.
Spilleren tager kontrollen af en agent fra AMS, som bliver sendt ind for, 1: at sparke Zombie numse og 2: at spise dadler... og siden det er totalt umuligt at finde dadler i byen, så må du desværre nøjes med punkt 1.

Hvad kan man så?
Det er muligt at spille i 4 forskellige gamemodes, og de er:
Arcade Mode - hvor du kan spille alene eller sammen med en kammerat mod Zombierne.
Original Mode - som er det samme som Arcade Mode, bortset fra at du kan spille på 3 forskellige måder.
* Normal mode giver dig mere mad og våben på banerne.
* Gun mode gør våbnene mere kraftfulde, samtidig med at slag og spark bliver svagere.
* Bare Knuckles mode gør i modsætning til Gun mode at slag og spark er mere kraftfulde samtidig med at våben bliver svagere.
Boss Mode - her kan du spille mod de Boss'er du har mødt i Arcade Mode og Original Mode.
Fighting Mode - hvor du spiller mod en kammerat eller spillet, og i render rundt i en "arena" hvor det gælder om at smadre den anden 2 gange ud af 3 omgange. (Denne gamemode er totalt til grin, da der ikke er nogen pointe til den overhovedet)

Selv Zombier kan se godt ud
Spillet minder handlingsmæssigt meget om House of the Dead 2, bortset fra at det hele foregår i 3. persons perspektiv.
Grafisk er der ikke så meget at kritisere, da både banerne og modellerne gør det de skal... Og det er at se godt ud.
De mellemsekvenser der er i spillet, er ligesom selve spildelen meget flotte, så heller ikke her er der noget at udsætte.
Lyden derimod er lidt skuffende, da våbnene mangler "OOMPFF".. De lyder for slatne, og det tager lidt fra følelsen af at man er en badass super agent som sparker numse og spiser glødende kul morgen, middag og aften.
Kontrollen er som den skal være. Som i de fleste spil af denne type kan man af og til have lidt problemer med at sigte direkte på et monster, og så ryger der naturligvis værdifuld ammunition, men det er jo ikke spillets skyld hvis man trænger til briller.

Skal, skal ikke?
Er spillet så dine surt optjente "giv mormor fodmassage"-lommepenge værd?
Nej, må jeg desværre svare.
Det er da meget flot osv., men skal du absolut spille Zombie spil, så er der mere kød på Resident Evil: Code Veronica.
Det er ikke samme stil, da Zombie Revenge er ren arcade i forhold til RE:CV, men man bliver alt for hurtigt træt af Zombie Revenge.
Det er KEDELIGT.
Man ved noget er galt når man efter et par timer begynder at spekulere på at lave et eksperiment hvor man skal sidde og se på at mug gror på et stykke franskbrød.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
+
Flot grafik
-
Keeeeedeligt i længden
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer