Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Tfue udtaler sig om søgsmålet imod FaZe

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige siden det slap ud at den professionelle Fortnite-spiller Turner 'Tfue' Tenney har sagsøgt sin egen arbejdsgiver, FaZe Clan, efter lange diskussioner om hans kontrakt og hans indtægter, så har debatten raseret på hele internettet. Faktisk er samtalen blevet en del større, og omhandler nu hele esportsverdenen. Nu har Tfue så udsendt sin egen meddelelse om sagen.

Faktisk har han lagt en lille video op på YouTube, hvor han taler om de ting som hans kontrakt angiveligvis tvang ham til, såsom at lave stunts. Tfues ansættelse hos FaZe skal angiveligvis fortsætte, og på grund af søgsmålet vil blandt andet denne klausul blive fjernet.

I det hele taget lader det til at kontraktforholdene er det centrale problem, noget som Tfue kalder både "bizart" og "sindsygt". Faktisk står der i kontrakten at det er lovligt for FaZe at direkte tage hans indtjening hvis de ønsker.

Fortnite
Photo: Tfue

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold