Dansk
Gamereactor
nyheder
The Acolyte

The Acolyte showrunner responderer på review bombing

"Does anybody take that seriously anymore?"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der har været meget snak om responsen fra nogle på Star Wars: The Acolyte, og selvom at Disney allerede har afsløret at de om ikke har været meget tilfredse med interessen i det første afsnit, så påstår mange at showet generelt har været skuffende.

Faktisk har det været sådan at det også er blevet udsat for såkaldt "review bombing", hvor mange fans har efterladt negative brugeranmeldelser på blandt andet Rotten Tomatoes, tilsyneladende primært fordi de mener at showet er for "woke" - det er om ikke andet et ord der fremgår ret hyppigt blandt de skrevne brugeranmeldelser.

Showrunner Leslye Headland har nu responderet på disse i et interview med Collider, og hun lader ikke til at tage det alt for seriøst.

"Everybody knows what review bombing is like. Truly when the show first came out, my publicist was like, "OK, with the review..." I was like, 'Does anybody take that seriously anymore?'I understand the point of it, which is that the average viewer would look at the site and say, 'Oh, the user review is really low.' But I think that, if you're in the Star Wars fandom, I think you already know what review bombing is. So I guess if you're totally new to the fandom and you're considering watching the show, it could affect you."

Der findes mange der helt legitimt bare ikke kan lide showet, men problemet lader til at være sprogbruget og fremgangsmåden som visse dele af fanbasen bruger hyppigt online.

The Acolyte

Relaterede teksterIndlæser mere indhold