Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2 annonceret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vanen tro udkommer der et spil i forbindelse med den kommende Spider-Man-biograffilm, og endnu en gang er det Beenox, der står for udviklingen.

Spillet lover blandt andet fri svingen i en åben verden, og et helt nyt spilelement kaldet Hero or Menace, hvor spillerens valg får konsekvenser. God eller ond edderkop, altså, hvilket leder tankerne hen på Infamous-serien. Nærkampssystemet er også blevet kraftigt forbedret, loves det.

The Amazing Spider-Man 2 udkommer i efteråret 2014 til stort set samtlige formater: DS, PC, PS3, PS4, Wii U, Xbox 360 og Xbox One. Playstation Vita må dog være foruden, lyder det til.

The Amazing Spider-Man 2

Relaterede tekster

The Amazing Spider-Man 2Score

The Amazing Spider-Man 2

ANMELDELSE. Skrevet af Petter Hegevall

Beenox har fremstresset et nyt Spider-Man-spil i forbindelse med edderkoppens seneste film, men det er desværre en temmelig blodfattig oplevelse.

4
Sådan ser Spider-Man ud på de nye konsoller

Sådan ser Spider-Man ud på de nye konsoller

NYHED. Skrevet af Lee West

The Amazing Spider-Man 2 udkommer om knap en måned. Vi var ganske godt tilfredse med Beenox' sidste bud på et sandkassespil med netsvingeren, så vi ser også frem til...

0
Skurkeløjer i ny trailer for Spider-Man

Skurkeløjer i ny trailer for Spider-Man

NYHED. Skrevet af Lee West

Beenox beviste med det sidste spil om den netsvingende Spider-Man, at de har et godt greb om licensen, og derfor tillader vi os at være forhåbningsfulde omkring denne...Indlæser mere indhold