Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man på vej til PS Vita

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Amazing Spider-Man vendte tilbage til den store åbne sandkassemodel med spillet af samme navn til konsoller i 2012. Den otte timer lange historie, der foregik efter biograffilmen sluttede, var ganske underholdende.

Nu får vi snart spillet til Sonys håndholdte PS Vita. Udvikleren lover, at den håndholdte konsols ekstra muligheder vil blive udnyttede. Blandt andet vil du lettere kunne navigere på kortet med touch, og bruge det indbyggede kamera til at tage billeder.

The Amazing Spider-Man

Her på redaktionen er vi ikke blæst bagover ved tanken om at skulle bruge Vitaens ekstrafunktioner, til gengæld vil et godt sandkassespil til konsollen være yderst velkomment. Vi krydser fingre for at det lykkedes at klemme oplevelsen ned på PS Vita senere på året.

Anmeldelsen af originalspillet, som PS Vita-udgaven baseres på, kan du læse ved at klikke her.

The Amazing Spider-Man

Relaterede tekster

The Amazing Spider-ManScore

The Amazing Spider-Man

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Redaktionens tegneserieekspert og sandkasse-freak hopper på Beenox' spilmatisering af The Amazing Spider-Man. Lee anmelder.

0
The Amazing Spider-Man på vej til PS Vita

The Amazing Spider-Man på vej til PS Vita

NYHED. Skrevet af Lee West

The Amazing Spider-Man vendte tilbage til den store åbne sandkassemodel med spillet af samme navn til konsoller i 2012. Den otte timer lange historie, der foregik efter...Indlæser mere indhold