Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man til iOS

Se de første billeder her

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gameloft har tidligere vist, at de magter at bringe Spider-Man til live på de mobile enheder. Med Spider-Man: Total Mayhem leverede de et rigtigt godt 3D-platformspil på Android og iOS. Nu er de på vej med endnu et eventyr med den agile netsvinger.

The Amazing Spider-Man

Deres kommende The Amazing Spider-Man er indtil videre bekræftet til iPad og iPhone, og ser allerede nu ret lovende ud. Det tager form som et af de såkaldte sandkassespil, men ser umiddelbart ud til at beholde mange af de velfungerende mekanikker fra Total Mayhem.

Du kan se lidt billeder fra spillet herunder.

The Amazing Spider-Man
The Amazing Spider-ManThe Amazing Spider-Man

Relaterede tekster

The Amazing Spider-ManScore

The Amazing Spider-Man

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Redaktionens tegneserieekspert og sandkasse-freak hopper på Beenox' spilmatisering af The Amazing Spider-Man. Lee anmelder.

0
The Amazing Spider-Man på vej til PS Vita

The Amazing Spider-Man på vej til PS Vita

NYHED. Skrevet af Lee West

The Amazing Spider-Man vendte tilbage til den store åbne sandkassemodel med spillet af samme navn til konsoller i 2012. Den otte timer lange historie, der foregik efter...Indlæser mere indhold