Dansk
Gamereactor
nyheder
The Berlin Apartment

The Berlin Apartment annonceret

Spillet fortæller historien om beboerne i en historisk lejlighed i Berlin.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Har du ikke engang gået ind i et rum i en historisk bygning, for eksempel en herregård eller et slot, får man tanken: "Hvis de her vægge kunne tale, hvilken historie ville de så fortælle?".

HQ

Det er omkring denne præmis, at det kommende The Berlin Apartment er bygget. Spillet er et first-person eventyrspil, der fortæller historien om beboerne i en lejlighed gennem Berlins omtumlede historie.

Spillet begynder, da en gør-det-selv håndværker begynder at istandsætte en herskabslejlighed i Berlin og på grund af COVID, har han sin datter hjemme og skal undervise hende hjemme. Efterhånden som han dykker ned i lejlighedens rige historie, får han flere og flere historier, han kan fortælle sin datter. Spillet fortæller en række historier fra det sidste århundrede, og hver af dem har hver sin hovedperson og fortælling.

The Berlin Apartment udvikles af BTF (Bildundtonfabrik), som er en produktionsvirksomhed, der skaber fortællinger som dokumentarer, reklamer, spil og forskellige live shows for blandt andet Disney+ og Netflix. De har hjemme i Berlin og Köln i Tyskland og har tidligere stået bag spil som Trüberbrook.

The Berlin Apartment kommer til PlayStation, Xbox og PC via Steam. Der er endnu ikke nogen releasedato.

The Berlin Apartment
The Berlin Apartment

Relaterede teksterIndlæser mere indhold