Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Callisto Protocol

The Callisto Protocols sæsonkort indeholder nye spildele, historie DLC og 13 nye dødsanimationer

Vi har en anelse ondt af hovedpersonen Jacob Lee.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I endnu højere grad end det originale Dead Space, som spillet er meget inspireret af, indeholder det kommende The Callisto Protocol en række brutale dødsanimationer.

Kan du slet ikke få nok af, at se hovedpersonen Jacob Lee blive flået i stumper og stykker, så bør du måske overveje at investere i spillets sæsonkort.

Ifølge spillets Steam-side indeholder sæsonkortet den såkaldte Contagion Bundle. DLC-pakken byder blandt andet på en permadeath mode, hvor der endda er skåret i antallet af liv- og anmunitionspakker. Og så er der også inkluderet 13 nye skrækindjagende dødsanimationer for den stakkels hovedperson.

En anden DLC-pakke kaldet Riot Bundle byder på en mere arcadepræget spildel, og denne gang er det fjenderne og monstrene, der kan se frem til at blive fældet med 12 nye dødsanimationer.

Endelig indeholder sæsonkortet også en kommende historieudvidelse.

The Callisto Protocol udkommer til PC, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X den 2. december.

The Callisto Protocol

Relaterede teksterIndlæser mere indhold