Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears 5

The Coalition er ved at hyre ind til "next-generation Gears experiences"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det lader til at det næste Gears of War-spil, som vi for nu kalder Gears 6, er gået i fuld produktion. Vi tænker umiddelbart at præproduktion gik i gang allerede efter lanceringen af Gears 5, men nu er studiet bag, The Coalition, så småt ved at forøge deres antal af ansatte for at kunne udvikle det, og andre spil i samme univers.

For nylig er deres hjemmesidedatabase over jobopslag eksploderet. De leder efter 3D Artists, Gameplay AI Engineers, Technical Animators og meget, meget mere. Fælles for dem alle er at de nævner at man skal arbejde på "Next-Generation Gears Experiences".

Det er ikke det eneste for ét opslag for en producerrolle nævner også at de skal "forge the future of the IP and push the limits of Microsoft's entertainment platforms and devices." Desuden nævner op til flere opslag "cloud service technologies".

Det vides endnu ikke hvornår Gears 6 afsløres.

Gears 5

Relaterede tekster

7
Gears 5: HivebustersScore

Gears 5: Hivebusters

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

The Coalition vender tilbage til seriens rødder med en fokuseret og stemningsfuldt kampagne, der ikke indeholder et eneste kedeligt øjeblik.

Gears 5Score

Gears 5

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Kortere titel, længere spil. Gears 5 siger mest, når det holder sin mund.

0
Julen er kommet til Gears 5

Julen er kommet til Gears 5

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Fra i dag og frem til d. 22. december, er der "Gearsmas celebrations" i Gears 5. I denne periode kan du låse op for en julemandsudgave af Marcus Fenix, spille Horde moden...Indlæser mere indhold