Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears 6

The Coalition hyrer nu yderligere 13 seniorpositioner ind til Gears 6

Noget tyder på at præproduktionen er slut.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Som regel forholder det sig sådan, at et lille hold sættes af til præproduktionen på et stort spil, der så skal afgøre størrelsesordenen, fokusområderne og selve visionen for projektet. Når det så er på plads, så hyres der en masse nye ansatte til for at booste antallet af egentlige udviklere.

HQ

Det lader til at være det der er ved at ske hos The Coalition, der tydeligvis er ved at gøre klar til at gå i fuld produktion på Gears 6. Først var der et enkelt jobopslag i går, og nu er der yderligere 13 seniorroller åbne hos The Coalition.

De nævner ikke Gears 6 ved navn, men slår dog fast at det er disse ansattes job at "forge the future of the IP and push the limits of Microsoft's entertainment platforms and devices," og at de skal "help create AAA cooperative and competitive game experiences."

Gad vide hvornår vi ser spillet i aktion?

Gears 6

Relaterede teksterIndlæser mere indhold