Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Dark Pictures: Little Hope

The Dark Pictures: Little Hope ankommer til Halloween

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Little Hope, Supermassive Games' andet spil i deres gyserspilserie The Dark Pictures Anthology, skulle egentlig være landet her til sommer. Men så kom coronakrisen, og... Ja, I kender historien: Det blev udskudt på ubestemt tid ligesom så meget andet.

Nu har Supermassive Games dog givet os en ny udgivelsesdato. Via en ny, ret så gruopvækkende, trailer har studiet annonceret, at The Dark Pictures: Little Hope udkommer den 30. oktober, hvilket altså er dagen inden halloween - det kan umuligt være en tilfældighed.

I kan se den nye trailer til spillet herunder. The Dark Pictures: Little Hope lander ankommer som bekendt både på PC, PS4 og Xbox One.

HQ

Relaterede tekster

7
The Dark Pictures: Little HopeScore

The Dark Pictures: Little Hope

ANMELDELSE. Skrevet af Anders C. Fischer

Anders har kigget nærmere på Supermassives andet forsøg på at følge Until Dawn-successen. Forhåbentlig er det bedre end Man of Medan...Indlæser mere indhold