Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Dark Pictures: Little Hope

The Dark Pictures: Little Hopes systemkrav er blevet afsløret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fans af gys, valg med konsekvenser og til tider underlige ansigtsudtryk, kan godt snart begynde at glæde sig. Det næste kapitel i Dark Pictures antologien fra Until Dawn-udviklerne Supermassive Games er nemlig lige rundt hjørnet.

Spillet er efter en forsinkelse sat til at udkomme d. 29. oktober og nu er Steam-siden blevet opdateret med systemkravene, hvilket altid er et godt tegn. Du kan læse systemkravene herunder. Tilsynelande er der ikke sket de store opgraderinger, da systemkravene er næsten de samme som sidste års The Dark Picures Anthology: Man of Medan.

Spillet handler ligesom Supermassive Games' tidligere udgivelser om en gruppe collegestuderende på ferie, der pludselig befinder sig i omstændigheder, hvor fortidens monstre truer med at knuse deres problemfri hverdag.

Denne gang er temaet hekseprocesserne i slutningen af 1600-tallets Britisk Amerika, og med i spillets cast er blandt Will Poulter. Lad os håbe du kan styre ham til en bedre skæbne, end den han led i sidste års glimrende horror-drama Midsommar.

The Dark Pictures: Little Hope

Minimum:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10 64bit
Processor: Intel Core i5-3470 or AMD FX-8350
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti or AMD Radeon HD 8570
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 80 GB available space

Anbefalet:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5- 8400 or AMD Ryzen 5 1600
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1060 or AMD Radeon RX 580
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 80 GB available space

HQ

Relaterede tekster

7
The Dark Pictures: Little HopeScore

The Dark Pictures: Little Hope

ANMELDELSE. Skrevet af Anders C. Fischer

Anders har kigget nærmere på Supermassives andet forsøg på at følge Until Dawn-successen. Forhåbentlig er det bedre end Man of Medan...Indlæser mere indhold