Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo III: Reaper of Souls

The Darkening of Tristram-begivenheden vender tilbage til Diablo III

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I december sidste år var det 20 år siden at det første Diablo udkom, og i den anledning skabte Blizzard begivenheden The Darkening of Tristram, der tilføjede det oprindelige fangehul fra Diablo til Diablo III, og i år får spillerne lov til at genopleve begivenheden.

Når man træder ned i det nostalgiske fangehul bliver grafikken, animationerne og fjenderne ændret til den grafik det første spil bragte med sig for over 20 år siden. Her udforsker spilleren en mystisk kult der hærger byen, og der går ikke længe før dæmoner og andre farefulde væsener dukker op.

The Darkening of Tristram-begivenheden starter ved midnat fra 1. januar og slutter den 30. januar, og det vil være muligt for spillerne at finde unikt udstyr, achievements, portrætter, kompagnoner og meget mere.

Diablo III: Reaper of Souls

Relaterede tekster

1
Sæson 11 af Diablo III er begyndt

Sæson 11 af Diablo III er begyndt

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Diablo IIIs sæson 11 er undervejs, hvilket også er den anden sæson på konsollerne. En af de nye tilføjelser i denne forbindelse er selvfølgelig Necromancer-klassen og du...Indlæser mere indhold