Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Day Before

The Day Befores egne Discord-moderatorer tror ikke rigtig at spillet er ægte

"Those who wonder if the game is real, I'm wondering the same right now.'

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig valgte udvikleren bag The Day Before, der er blandt de mest wishlistede spil på Steam, at udskyde deres spil med noget der ligner otte måneder, selvom at der bare var en måned til selve lanceringen. De udgav i den forbindelse en lettere forvirret forklaring, og udskød desuden en gameplay-fremvisning, der for første gang (nogensinde) skulle have fremvist direkte gameplay.

Og nu bliver det straks endnu mærkeligere, for SkillUp har retweeted en række billede af Discord-beskeder fra en af spillets ledende moderatorer, og han indrømmer at ingen af moderatorerne reelt set har set The Day Before blive spillet.

Ingen fra moderatorholdet har set det her spil endnu, og indtil for nylig var det angiveligt meningen at det skulle være lanceret d. 1 marts.

The Day Before

Relaterede teksterIndlæser mere indhold