Dansk
Gamereactor
nyheder
The Division 2

The Division 2 får ikke cross-play lige foreløbig

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det virker efterhånden ret tydeligt, at Massive Entertainment ikke har i sinde at bruge The Division 2 som en Live Service de næste mange år, men vil afslutte deres arbejde på spillet, derefter bevæge sig videre til et nyt projekt.

Eksempelvis har de endnu ikke ville bekræfte konkrete planer for flytningen af spillet til next-gen-konsoller, og det lader heller ikke til at vi skal forvente cross-play indenfor den nærmeste fremtid heller. For nylig udgav udviklerne en opdatering på spillets Reddit-side, og her forklarede de at selvom PC og Stadia har cross-play, så er der intet andet på tegnebrættet.

"Stadia and PC have crossplay now. That is not something that will likely happen for consoles any time soon. The game was not made with crossplay in mind, so the efforts to make that happen would be quite big."

Vi ved allerede at Massive arbejder på et stort Avatar-spil, så mon det er det næste fokus?

The Division 2

Relaterede tekster

0
The Division 2: Warlords of New YorkScore

The Division 2: Warlords of New York

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

At skulle betale for en rejse tilbage til, hvor det hele startede, er det hele værd, når miljødesignet er i top, og når bosskampene er langt mere unikke, end vi er vant til.Indlæser mere indhold