Dansk
Gamereactor
nyheder
The Division 2

The Division 2 får ingen stor udvidelse i år alligevel

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke altid let at holde disse Live Service-spil i live, og særligt Ubisoft har haft svært ved at bibeholde energien i spil som The Division 2 og Ghost Recon: Breakpoint. Men med førstnævnte er der dog stadig et loyalt følge, et loyalt følge der har ventet spændt på en lovet udvidelse, der skulle være landet inden årets udgang.

Men sådan bliver det altså ikke. Massive har afsløret via deres hjemmeside, at den her større udvidelser er udskudt til næste sæson, altså en gang i februar.

Det lader nemlig til, at de udvider ambitionsniveauet, og vil trykke genstart på mange af spillets centrale strukturer og mekanikker i stedet:

"We remain confident that this content will bring an exciting experience to our players and pave the way for the future of The Division 2 with future title updates coming in 2022. That being said, and to make sure we deliver this content on par with our vision, we have made the decision to move our new season, game mode and associated content release to February 2022."

Spiller du stadig The Division 2?

The Division 2

Relaterede tekster

The Division 2: Warlords of New YorkScore

The Division 2: Warlords of New York

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

At skulle betale for en rejse tilbage til, hvor det hele startede, er det hele værd, når miljødesignet er i top, og når bosskampene er langt mere unikke, end vi er vant til.Indlæser mere indhold