Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Division 2

The Division 2 kommer officielt ikke til PlayStation 5 og Xbox Series X

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Naturligvis kan man argumentere for, at stort set samtlige spil fra denne generation kommer til de nye platforme via bagudkompatibilitet, men der er naturligvis forskel på det og at direkte dedikere ressourcer til at drage fordel af de ekstra hestekræfter. Det er nu tilsyneladende blevet bekræftet af Massive Entertainment, at det ikke kommer til at ske for The Division 2.

I et interview med Daily Star fortæller Associate Creative Director Yannick Banchereau, at de ikke kommer til at bringe spillet til nye platforme.

"We are not looking at porting it to new platforms. What I can tell you is that we are not making a specific version for those for those consoles, we are very much focused on just working on what we have now and making that as good as possible."

Dette er stort set første gang at en udvikler direkte afviser at spillet får en dedikeret version til de nye platforme. Kan det betyde at de satser på The Division 3 i stedet?

The Division 2

Relaterede tekster

0
The Division 2: Warlords of New YorkScore

The Division 2: Warlords of New York

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

At skulle betale for en rejse tilbage til, hvor det hele startede, er det hele værd, når miljødesignet er i top, og når bosskampene er langt mere unikke, end vi er vant til.Indlæser mere indhold