Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Division 2

The Division 2-udviklerne har ingen planer om at bringe spillet til Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ligegyldig hvordan man vender og drejer den, så har store udviklere fået gedigen succes ved at bringe deres store titler til Nintendo Switch, selv efter de er blevet lanceret på PlayStation 4, Xbox One og PC. Eksempelvis har Bethesda nydt godt at lancere blandt andet Doom og The Elder Scrolls V: Skyrim, og for ikke lang tid siden ankom The Witcher 3: Wild Hunt.

Så vil Ubisoft følge trop, og udgive The Division 2 på den håndholdte konsol? Det er der desværre ingen planer om. I et interview med GamingBolt fortæller instruktør Yannick Banchereau, at der ikke er nogen planer.

"While we are always excited to work with new technologies and follow the evolution of the industry, we have no plans to bring The Division to Switch at the moment."

Lige nu arbejder Massive Entertainment blandt andet på deres Avatar-spil, men udover det ved vi ikke hvad de arbejder på.

The Division 2

Relaterede tekster

0
The Division 2: Warlords of New YorkScore

The Division 2: Warlords of New York

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

At skulle betale for en rejse tilbage til, hvor det hele startede, er det hele værd, når miljødesignet er i top, og når bosskampene er langt mere unikke, end vi er vant til.Indlæser mere indhold