Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

The Elder Scrolls Online er gratis at spille i april

Gå ikke glip af denne mulighed for at checke Bethesdas omfattende MMORPG ud.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Bethesda og ZeniMax Online Studios har gjort The Elder Scrolls Online gratis at spille indtil den 16. april. Det massive rollespil vil være tilgængeligt for alle PC-, Mac-, PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One- og Xbox Series-spillere, så de kan hoppe ind og udforske hele grundspillet uden at skulle købe et abonnement eller bruge nogen som helst penge i denne periode.

Det betyder, at du vil kunne udforske de forskellige områder, der udgør Tamriel, og deltage i aktiviteter rundt omkring i verden for at få en samling af forskellige rustninger og kraftfulde våben, alt sammen oven i at du kan skabe din egen karakter, som kan opgraderes med hundredvis af unikke evner, samt gennemføre tusindvis af forskellige quests, der hver især udvider fantasyverdenens historie og fortæller underholdende historier.

Mens du ikke vil kunne få adgang til de betalte kapitler og DLC, vil der også være en rabat tilgængelig indtil den 19. april, der gør det muligt for spillere at hente grundspillet The Elder Scrolls Online samt dets High Isle kapitel til en lavere pris, så du kan fortsætte med at gå på eventyr i tiden op til lanceringen af Necrom-kapitlet i juni.

For at få en idé om, hvad du kan komme i gang med i denne free-to-play-periode, skal du huske at se den praktiske video nedenfor, hvor vi også går nærmere ind på, hvorfor du ikke vil gå glip af denne mulighed for at opleve eller vende tilbage til The Elder Scrolls Online.

HQ
The Elder Scrolls Online

Relaterede tekster

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ANMELDELSE. Skrevet af Oskar Nyström

Zenimax Online Studios har arbejdet i syv år, og tordner nu ud med et af de dyreste onlinerollespil nogensinde.Indlæser mere indhold