Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

The Elder Scrolls Online: One Tamriel-opdatering rammer PS4 og Xbox One

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Opdateringen "One Tamriel" udkom i starten af måneden til The Elder Scrolls Online på PC, og nu er den endeligt udkommet til Playstation 4 og Xbox One.

Uanset hvad level dig og dine venner er, er det nu muligt at kunne spille sammen, da monstre skalerer efter hvert jeres level. Alliancer og fraktioner deler ofte venner, der ellers gerne vil spille sammen, men disse barriere bliver også fjernet, så det kun er i spiller-mod-spiller-delen, at alliancer har betydning.

Spillet bliver også gjort mere tilgængeligt for nye spillere, historien bliver der arbejdet på, og det vil blandt andet også være muligt for dit våben at få en Ultimate-færdighed, når du når level 50 i din våbenfærdighed.

Opdateringen er ganske stor, og indeholder også nye sæt og meget mere, men alt dette kan du læse om på den officielle hjemmeside her.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Relaterede tekster

The Elder Scrolls Online - Thieves GuildScore

The Elder Scrolls Online - Thieves Guild

ANMELDELSE. Skrevet af Katrine Baumgardt

Udvidelsen til Elder Scrolls Online hiver universet med ind i skyggerne. Ved at stjæle, lyve og liste har vores freelancer Katrine sneget sig igennem Thieves Guild og ud af mørket med en dom.Indlæser mere indhold