Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls VI

The Elder Scrolls VI bliver tilsyneladende alligevel en Xbox-eksklusiv

Det fremgår eksplicit af et internt Microsoft-dokument, at der ikke vil udkomme nogen version på PlayStation.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For kort tid siden rapporterede vi om et Bloomberg-interview med Xbox-overhovedet Phil Spencer, i hvilket han udtalte, at han ikke har besluttet, hvorvidt The Elder Scrolls VI bliver en PC- og Xbox-eksklusiv titel ligesom Starfield.

Men nu er et internt dokument blevet offentliggjort i FTC v. Microsoft-sagen (overtagelsen af Acitivision Blizzard), hvori Microsoft beskriver deres planer for fremtiden. Dokumentet, som du kan tjekke ud hos The Verge, er åbenlyst fortroligt, og i det fremgår det tydeligt, at der ikke kommer nogen PlayStation-version af The Elder Scrolls VI, og at PC og Xbox bliver de eneste platforme, spillet bliver tilgængeligt på.

En anden interessant detalje er, at selvom repræsentanter for både Xbox og Bethesda har insisteret på, at spillet er langt ude i fremtiden, så ser det faktisk ud til, at det godt kunne udkomme allerede i 2026. Der står dog også "eller senere", så vi antager, at det er et internt skøn om, hvornår spillet allertidligst kan være klar til udgivelse.

The Elder Scrolls VI

Relaterede teksterIndlæser mere indhold