Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls VI

The Elder Scrolls VI er fortsat i præproduktion

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nu hvor Starfield lader til at holde fast i sin lanceringsdato i november, så er der mange der begynder at håbe, at der heller ikke går lang tid før vi i det mindste ser The Elder Scrolls VI i aktion - det har jo været under udvikling i flere år efterhånden, ikke?

Altså ja, og nej. Noget tyder virkelig på, at Bethesda ikke på den måde at forøget deres kapacitet på en sådan måde, at Bethesda Game Studios kan have to aktive projekter under fuld udvikling på samme tid.

Dette er blevet afsløret via én ansat, der arbejder med Talent Aquisition hos studiet, der skriver følgende på LinkedIn

"Bethesda Game Studios sets the benchmark for open-world gaming and is currently in full production on Starfield, its first new universe in 25 years, and pre-production on the highly-anticipated The Elder Scrolls VI."

Det betyder at The Elder Scrolls VI fortsat ikke er i fuld produktion, selv snart tre år efter den originale afsløring. Vi bliver nok nødt til at vente til efter at studiet er helt færdige med Starfield.

The Elder Scrolls VI

Relaterede teksterIndlæser mere indhold