Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls VI

The Elder Scrolls VI er nu i "tidlig udvikling"

Spillet er endelig kommet ud af pre-produktion.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Starfield vil uden tvivl være det helt store Bethesda-emne i den nærmeste fremtid takket være anmeldelserne, der lander senere i dag, spillets "stealth-lancering" i morgen, og den regulære udgivelse den 6. september. Men det stoppede ikke det spanske nyhedsmedie Vandal fra at spørge Bethesdas marketingchef, Pete Hines, om en status på The Elder Scrolls VI.

Som du nok kunne forvente, var det ikke et emne, han var villig til at diskutere, men ikke desto mindre forærede han fans af fantasy-serien en lillebitte, vigtig oplysning, nemlig at det næste store kapitel i serien ikke længere er i pre-produktion, men "tidlig udvikling".

Desværre kunne Hines også konstatere, at vi ikke kommer til at høre noget om spillet, indtil et par år efter Starfields udgivelse. Han fortsatte:

"So no, don't expect to hear anything about The Elder Scrolls 6 anytime soon. For now, Starfield is our focus, and it will continue to be our priority for some time until we speak about anything else."

Selvom vi kommer til at spille Starfield i mange, mange timer, og ventetiden på det næste Elder Scrolls uden tvivl bliver årelang, så er det da rart at vide, at spillets udvikling skrider fremad.

Hvad håber du at se fra det næste Elder Scrolls?

The Elder Scrolls VI

Relaterede teksterIndlæser mere indhold