Dansk
Gamereactor
nyheder
The Evil Within 2

The Evil Within 2 solgte omkring 211.000 eksemplarer på en uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Med The Evil Within vendte Resident Evil-skaberen Shinji Mikami endelig tilbage til sine survival horror-rødder, og fans belønnede da derfor også spillet med solide salgstal. Netop derfor var der vist ingen tvivl om at Bethesda ønskede at investere yderligere i serien, der kunne gå hen og blive nyt fast inventar for udgiveren.

For nylig udkom The Evil Within 2, og anmeldelserne er ganske solide, men noget tyder på at salgstallene ikke helt kan ramme samme niveau som originalen. For nylig offentliggjorde VGChartz en rapport omkring spillets salgstal, og de kan rapportere at spillet angiveligvis solgte 211.418 eksemplarer i vesten i løbet af sin første uge på hylderne.

Siden originalen udkom er en god portion af et stort spils salg rykket over på de digitale markedspladser, men noget tyder nu alligevel på at efterfølgeren har skuffet, for det første The Evil Within solgte over 800.000 på sin første uge.

The Evil Within 2

Relaterede tekster

5
The Evil Within 2Score

The Evil Within 2

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har ventet spændt på en efterfølger lige siden originalens udgivelse, og han kan glædeligt rapportere, at The Evil Within 2 indfrier alle forventninger.Indlæser mere indhold