Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Evil Within 2

The Evil Within 2 vil understøtte Xbox One X

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Forleden kunne vi afsløre, at Digital Foundry havde testet The Evil Within 2 op mod standardudgaven samt Pro-udgaven af PlayStation 4, med den konklusion at begge udgaver af spillet er ens. Spillet afvikles dog lidt bedre på Pro takket været maskinens boost-funktion, der tillader spillet at benytte sig af den ekstra hardware.

Det har skabt en stor diskussion på blandt andet Neogaf, hvor en lang række brugere er utilfredse over den manglende understøttelse af Pro. En af brugerne nævner desuden, at The Evil Within 2 allerede tilbage i juli blev bekræftet som et spil der vil understøtte Xbox One X, hvilket får de vrede brugere til at kigge mod Bethesda.

Det er muligt at udvikleren venter med at give PlayStation 4-folket en Pro-opdatering indtil Xbox One X-udgaven er udkommet, men i skrivende stund er der ikke blevet bekræftet en Pro-opdatering, hvilket endda får nogle brugere til at spekulere i, om Pro og One X-opdateringer kan blive eksklusive opgraderinger, og dermed blive direkte udelukket fra den ene platform.

The Evil Within 2

Relaterede tekster

5
The Evil Within 2Score

The Evil Within 2

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har ventet spændt på en efterfølger lige siden originalens udgivelse, og han kan glædeligt rapportere, at The Evil Within 2 indfrier alle forventninger.Indlæser mere indhold