Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Falconeer

The Falconeer: Warrior Edition vil gå efter 60 fps på både PS5 og Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Jægerfly-spillet the Falconeer hvor kampfly er byttet ud med falke var ved lanceringen sidste år en konsoleksklusiv titel til Xbox. Nu er eksklusivitetsaftalen ved at løbe ud, og snart kommer spillet til PlayStation og Nintendo Switch.

I den forbindelse har udvikleren Tomas Sala givet et interview til Gamingbolt, og her fortæller han, at spillet vil køre i 60 fps på PS5 samt have 4K opløsning. På PS4 vil spillet køre i samme frame rate, men dog med en noget lavere opløsning, der på standardmodellen svinger mellem 900p og 1040p, mens at PS Pro rammer 1440p.

Det er der som sådan ikke noget overraskende i, men det er det til gengæld, at udvikleren også går efter 60 fps til den noget mindre kraftfulde Nintendo Switch. Sala forklarer, at han altid foretrækker en høj frame rate fremfor opløsning, og går lidt i detaljer med den tekniske del på Nintendos konsol:

"The setup I use to achieve that is to split GUI [Graphical User Interface] and 3D world into separate renders. The GUI, which is 3D itself (no textures are used in The Falconeer, and that goes for the GUI as well) is rendered at native resolution (so 1080p docked and 720p handheld). And then the 3D world can be rendered at a much lower resolution, while the GUI remains readable and crisp, with a decent anti-aliasing solution thrown in."

Det er endnu ikke meldt præcist ud, hvornår The Falconeer: Warrior Edition udkommer til Nintedo Switch og PlayStation, men udgivelsen er ikke langt væk.

The Falconeer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold