Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

The Fate of Baldr er ude nu! Vi har spillet med i dagens GR Live

Ananki Game Studios nordisk inspirerede tower defence-spil er ankommet på PC.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Som gamere elsker vi en nordisk mytologiinspireret historie. Det ved Ananki Game Studio tydeligvis også, for udvikleren har nu officielt lanceret The Fate of Baldr på pc, og det er et tower defence-eventyr, hvor spillerne udforsker legendernes ni riger i et forsøg på at redde den elskede gud Baldrs sjæl og sætte en stopper for den store undergang, som Ragnarök er.

The Fate of Baldr tager spillerne med til Muspelheim, Asgård, Niflheim og de andre seks riger, hvor du undervejs skal forsvare dit vikinge-langskib mod horder af monstre og væsner fra den nordiske legende. Det er dog ikke alt, du skal også samle ressourcer for at kunne bygge og opgradere strukturer, og alt sammen enten alene eller med et par venner i samarbejde.

Nu hvor The Fate of Baldr endelig er ude kan du slutte dig til vores egen Rebeca via vores GR Live-side i dag kl. 17:00.

Og med det i tankerne og for at få en yderligere smagsprøve på, hvorfor du bør tjekke The Fate of Baldr ud i dag for at markere lanceringen, skal du sørge for at se vores nyttige video nedenfor, hvor vi udlægger fem grunde, der udforsker netop dette.

HQ
The Fate of Baldr

Relaterede teksterIndlæser mere indhold