Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Flash

The Flash-stjerne Ezra Miller erklærer sig skyldig i ulovlig indtrængen

Det er dog bare en af de mange anklager der er blevet rejst.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det har været nogle svære år for The Flash-stjernen Ezra Miller, der i en lang række amerikanske stater, deriblandt Massachusetts, North Dakota og da også Hawaii har begået kriminelle handlinger såsom overfald, ulovlig indtrængen og en række andre overtrædelser, handlinger der har bragt hans fremtid som netop The Flash i fare.

Sidste år undskyldte skuespilleren dog for sin opførsel, meldte sig ind i en række psykiatriske programmer og lovede at være bedre i fremtiden, noget der lader til at have givet pote, og som har sikret at The Flash-filmen om ikke andet ankommer som planlagt til juni.

Men skuespilleren er dog blevet nødsaget til at erklære sig skyldig i ulovlig indtrængen i Vermont, det skriver NBC. Miller blev dog også anklaget for tyveri, og det lader til at dette er et forlig i den sag.

Det kommer til at blive til 90 dages fængsel, der dog er en "suspension", som muligvis kan afsones i hjemmet med elektronisk fodlænke, et års prøveløsladelse og en bøde på $500.

"I want to apologize to everyone that I have alarmed and upset with my past behaviour. I am committed to doing the necessary work to get back to a healthy, safe and productive stage in my life," har Miller tidligere sagt om sine udskejelser.

The Flash

Relaterede teksterIndlæser mere indhold