Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last of Us: Part II Remastered

The Last of Us Part II Remastered annonceret

Efter flere rygter, har Sony nu officielt annonceret spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony og Naughty Dog har officielt annonceret The Last of Us Part II Remastered, som udkommer til PlayStation 5 den 19. januar 2024.

Det kan umiddelbart virke ret mærkeligt at lave en remastered udgave af et spil, som er blot 3 år gammelt - og som i øvrigt allerede tidligere har fået en PS5 60fps update. Den remastered udgave vil indeholde flere grafiske forbedringer, "No Return", en ny roguelike survival mode, nye spilbare karakterer og ekstra indhold i form af kommentarer fra nogle af folkene bag spillet.

Endelig vil spillet indeholde en Guitar Free Play mode, som er en udvidelse af guitarsekvensen fra det originale spil, hvor man skulle kunne spille på forskellige instrumenter og bruge audio FX pedaler for at ændre ens performance.

Der kommer også en The Last of Us Part II Remastered W.L.F. Edition, som kun vil være tilgængelig direkte fra PlayStation og kun i udvalgte lande - og Danmark er desværre ikke blandt de udvalgte lande.

Gamere der har The Last of Us Part II til PlayStation 4, vil kunne opgradere til denne remaster for omkring 70 kr. og ens save game vil kunne overføres til denne nye version.

Se annonceringstraileren her.

The Last of Us: Part II Remastered
The Last of Us: Part II Remastered
The Last of Us: Part II Remastered
The Last of Us: Part II Remastered

Relaterede teksterIndlæser mere indhold