Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last of Us: Part II Remastered

The Last of Us Part II Remastered vil indeholde en roguelike mode med Lev og Dina som spilbare karakterer

Den kommende remaster bliver ikke bare en grafisk opdatering, men vil også indeholde en ny mode og kasserede levels.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er blevet hvisket i krogene længe og i sidste uge viste det sig så at være sandt. The Last of Us part 2 får en PS5-remaster. Det er som sådan ikke uhørt for Naughty Dog at opdatere deres spil. Også Uncharted 4: A Thief's End og Uncharted: Lost Legacy er også blevet restaureret til PS5-udgaver.

PS5-opdateringen bød imidlertid kun på grafiske opgraderinger at den oprindelige udgivelse. Det er ikke tilfældet med Last of Us part 2's PS5-udgave. Sony og Naughty Dog bekræfter nemlig nu, at remasteren af Ellies blodige hævntogt i tillæg til de overfladiske poleringer også vil byde på en ny mode kaldet 'No Mercy' såvel som Lost levels.

No Mercy vil blive en roguelike survival mode, hvor man skal overleve horder af fjender. I denne mode vil desuden kunne vælge mellem et galleri af karakterer, der ikke tidligere har været spilbare. I skrivende stund er det endnu ikke bekræftet, præcis hvor mange, blot at man i hvert fald kan træde i skoene på Lev og Dina.

Lost levels vil give spilleren mulighed for at opleve kasserede dele af spil, hvilket blandt andet gør det muligt at gå på opdagelse i områder af byen Jackson, der ikke var tilgængelige i det originale spil.

The Last of Us part II: Remastered byder således også på nye oplevelser for dem, der allerede har spillet originalen, når det udkommer den 19. januar næste år.

The Last of Us: Part II Remastered

Relaterede teksterIndlæser mere indhold