Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Legend of Zelda

The Legend of Zelda er nu historiens dyreste spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på ugen skrev vi, at en forseglet kopi af det originale The Legend of Zelda fra et tidligt produktionsparti, havde modtaget et bud på en aktionside på over 100.000 dollars. På det tidspunkt var der endnu langt op til Super Mario Bros. der tilbage i april blev det dyreste spil i historien med en salgspris på 660.000 dollars.
'
Nu er aktionen afsluttet, og det lykkedes faktisk for Link at overgå Mario. Den endelig salgspris endte med at blive på hele 870.000 dollars, skriver Nintendo Life.

Det svarer rundt regnet til 5,5 millioner danske kroner, og gør altså spillet til det dyreste nogensinde. Og her går vi og brokker os over, at spilpriserne stiger med den nye konsolgeneration...

De klassiske Nintendo-spil blev produceret i et utal af eksemplarer, men da de kom i papæsker fremfor plastikindpakning, og der er gået mere end 30-år siden de glade NES-dage, kan komplette eksemplarer i god stand ofte indbringe gode penge. Beløb i denne prisklasse hører dog sjældenhederne til.

The Legend of Zelda

Relaterede tekster

Holder Det?! - The Legend of Zelda

Holder Det?! - The Legend of Zelda

ARTIKEL. Skrevet af Claus Larsen

Claus vender tilbage med endnu et kapitel i sin artikelserie, hvor han spørger "Holder Det?!" til et af de vigtigste spil nogensinde - The Legend of Zelda.

6
Monopoly - snart i The Legend of Zelda-udgave

Monopoly - snart i The Legend of Zelda-udgave

NYHED. Skrevet af Lee West

Hos amerikanske Gamestop kan man lige nu se et billede af Monopoly i Zelda-form. Det kendte Matador-brætspil dukker således ifølge spilkæden op i endnu en udgave den...Indlæser mere indhold