Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Legend of Zelda: Link's Awakening

The Legend of Zelda: Link's Awakening er konsollens hurtigst sælgende spil i 2019

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at de fleste vist nok kan blive enige om, at de aller helst vil have nye kapitler i den legendariske The Legend of Zelda-serie, så lader det samtidig til at det er ganske populært for Nintendo at kreere remakes af seriens ældre klassikere, såsom Link's Awakening.

The Legend of Zelda: Link's Awakening udkom i sidste måned, og allerede få dage sagde rapporter at det ville blive en af Switch-konsollens helt store lanceringer i år. Ganske rigtigt så har Nintendo nu afsløret via Twitter, at spillet er det hurtigste sælgende Switch-spil i Europa i 2019.

Dermed slår det Astral Chain, Fire Emblem: Three Houses, Yoshi's Crafted World og Super Mario Maker 2, bare for at nævne nogle få.

"Here's what the critics are saying about Europe's fastest-selling #NintendoSwitch game of 2019, The Legend of #Zelda: Link's Awakening!"

Mon dog ikke at Pokémon Sword/Shield slår det?

The Legend of Zelda: Link's Awakening

Relaterede teksterIndlæser mere indhold