Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Legend of Zelda

The Legend of Zelda står i øjeblikket til over 100.000 dollars på aktionsside

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Klassiske Nintendo-spil er blevet et yndet samleobjekt blandt nostalgikere med masser af penge på bankbogen. Tilbage i april blev en forseglet udgave af det originale Super Mario Bros. solgt for hele $660.000 af aktionshuset Heritage Auctions.

Selvsamme aktionshus tilbyder i øjeblikket en forseglet kopi af Links første eventyr The Legend of Zelda, og selvom der endnu er langt op til Mario, har det højeste bud nu rundet 100.000 dollars med to dage tilbage på aktion.

"Truly, the term 'grail' only begins to scratch the surface of describing this game. Of all of the games we've offered in our auctions, this sealed early production copy of the first game in the groundbreaking Legend of Zelda series is no doubt the apotheosis of rarity, cultural significance, and collection centerpieces," lyder Heritage Auctions beskrivelse af genstanden.

Den værdifulde udgave af spillet stammer fra et tidligt parti af spillet, der kun blev produceret i en kort periode i løbet af 1987, inden boksen fik minimale ændringer. Men når det kommer til spil i denne prisklasse, er det ofte de små detaljer, der går hele forskellen. Et forseglet eksemplarer af The Legend of Zelda i tilsvarende tilstand fra et senere parti sælger i øjeblikket for 17.000 dollars på siden.

Har du også lyst til at samle på Zelda, men har ikke lige 100.000 dollars til rådighed, så har Nintendo heldigvis en billigere løsning. Til efteråret udkommer minikonsollen Game & Watch: The Legend of Zelda, der lader dig spille seriens tre første spil på farten.

The Legend of Zelda

Relaterede tekster

Holder Det?! - The Legend of Zelda

Holder Det?! - The Legend of Zelda

ARTIKEL. Skrevet af Claus Larsen

Claus vender tilbage med endnu et kapitel i sin artikelserie, hvor han spørger "Holder Det?!" til et af de vigtigste spil nogensinde - The Legend of Zelda.

6
Monopoly - snart i The Legend of Zelda-udgave

Monopoly - snart i The Legend of Zelda-udgave

NYHED. Skrevet af Lee West

Hos amerikanske Gamestop kan man lige nu se et billede af Monopoly i Zelda-form. Det kendte Matador-brætspil dukker således ifølge spilkæden op i endnu en udgave den...Indlæser mere indhold