Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom opnår sjælden hæder

Som blot det 6. spil i historien opnår det nye Zelda denne hæder.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det japanske spilmedie Famitsu har altid været kendt for deres lidt specielle måde at anmelde spil på. Fire anmeldere anmelder hvert spil og rater det fra 1-10 og de fire scores giver så en samlet score til spillet på max. 40. Kun 28 spil i Famitsu's 37 årige historie formået at få scoren 40/40.

På samme måde er det også usædvanligt at spil opnår en topscore på 10 i det engelske magasin Edge, som kun har givet 24 spil denne score i magasinets 30 årige levetid.

Endnu mere usædvanligt er det, at et spil opnår 40 i Famitsu og 10 i Edge på samme tid, faktisk har kun 5 spil opnået dette i de sidste 30 år - og tre af dem er Zelda spil. Nu er der et nyt spil på denne liste.

Det er selvfølgelig The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, der som det 6. spil i historien, som opnår denne specielle hæder.

Den fulde liste ser sådan her ud:
The Legend of Zelda: Ocarina of Time
Bayonetta
The Legend of Zelda: Skyward Sword
Grand Theft Auto V
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Det er en ganske overbevisende præstation af The Legend of Zelda serien, må man sige.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Relaterede teksterIndlæser mere indhold