Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Legend of Zelda: The Wind Waker

The Legend of Zelda: The Wind Waker 2 i 2004?

Selvom Zelda-stormen knapt nok er overstået med både The Wind Waker og en bonus disc frigivet i 2003 ser Nintendo ud til at være klar med en efterfølger til det anmelderroste spil i år. Mere indenfor.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Nintendo for det meste ikke kan mønstre sig af at være en udgiver, der hurtigt sætter nye spil på markedet, så bryder de måske snart denne onde cirkel, hvis altså et nyt rygte holder stik.

Det er det respekterede amerikanske magasin, Electronic Gaming Monthly (EGM), der fortæller, at både en efterfølger til The Wind Waker samt et nyt Zelda spil til Gameboy Advance er undervejs, og burde være at finde på butikshylderne ved slutningen af 2004. Dette er endda udover Legend of Zelda: Four Swords, der også er på vej til Gamecube.

Selvom dette ikke er blevet bekræftet af Nintendo, så er rygtets troværdighed rimelig høj, og om ikke andet siger EGM, at begge spil vil blive fremvist på E3 i Maj. Så må vi bare holde vejret og krydse fingre så længe.

Relaterede tekster

0
The Legend of Zelda

The Legend of Zelda

PREVIEW. Skrevet af Thomas Tanggaard

Nintendo overrasker alle ved at give Link nyt liv som voksen. Vi har kigget nærmere på fortsættelsen.Indlæser mere indhold