Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Lord of the Rings: Gollum

The Lord of the Rings: Gollum ser en smule ufærdigt ud i den seneste trailer

Men måske den ikoniske karakter alligevel ender med at overraske os?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Daedalic Entertainment er bedst kendt for deres håndtegnede eventyrspil som Deponia og The Whispered World. Nu forsøger det tyske studie sig dog med et mere ambitiøst projekt i form af stealthspillet The Lord of the Rings: Gollum.

Da vi tidligere på året prøvede spillet, gjorde det ikke noget synderligt positivt indtryk, og det samme kan sådan set siges om den nyeste trailer, præsenteret under Nacon Connect.

For med under to måneder til lancering ser spillets mildest talt en smule råt ud med skæve animationer og udetaljerede karaktermodeller. Bedøm selv i traileren herunder.

The Lord of the Rings: Gollum udkommer d. 1. september til PC, Xbox og PlayStation. En version til Nintendo Switch udgives på et senere tidspunkt.

HQ
The Lord of the Rings: Gollum

Relaterede tekster

6
The Lord of the Rings: GollumScore

The Lord of the Rings: Gollum

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Daedalics stealth-platformer har ikke ligefrem haft medvind i sejlene, men hjælper det på det hele at vi nu har gennemført det? Nej, slet, slet ikke...Indlæser mere indhold