Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Lord of the Rings Online

The Lord of the Rings Online får større visuel overhaling og lancering på next-gen konsoller

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Lord of the Rings Online har kørt i 16 år, helt siden april 2004. Selvom spillet aldrig fik samme store publikum som World of Warcraft, så har det dog kørt i så mange år, og har fået et utal af udvidelser. Og nu kunne det se ud som om, at spillet vil få nyt liv via en grafisk overhaling og en lancering på PS5 og Xbox Series-konsollerne.

Virksomheden Enand Global 7 har for nylig købt Daybreak Game Company, der lige nu sidder med Lord the Rings Online, og i en præsentation til deres investorer siger de, at de vil opdatere spillets grafik, og lancere det på konsollerne i 2022, i anledning af den store tv-serie på Amazon Prime.

"Planning visual and technicalupdates for LOTRO for PC and nextgen consoles to capitalize on Amazon's highly publicized large investment (~$500mm) in LOTR TV series"

Det samme kommer til at ske for DC Universe Online, og det sker sågar næste år i Q4.

The Lord of the Rings Online

Relaterede teksterIndlæser mere indhold