Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Order: 1886

The Order-anmeldelsen i morgen - konkurrence nu

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er nok næppe den store gåde, hvad 1886.dk dækker over, og måske er I allerede nu mætte af mængden af omtale, som Ready at Dawns kommende storspil har affødt. Nu får I dog endnu en nyhed om spillet, hvis I mangler noget at give jer til, mens I venter på at kunne læse anmeldelsen af The Order: 1886, der som bekendt udkommer eksklusivt til PlayStation 4.

Anmeldelsen bringer vi klokken 14:01 i morgen på Gamereactor.

Vi vil dog gerne høre, hvad I tror at vi kvitterer med i karakter for spillet. Og gerne hvorfor. Så skriv med herunder, og så trækker vi en vinder af spillet i morgen efter anmeldelsen er publisheret. Det er dog ikke bare en almindelig udgave af spillet, men en særlig en af slagsen udformet som den kendte ingenør, Nikola Teslas, dagbog. Som bonus kan den benyttes som iPad-sleeve. Lækkert.

Du kan deltage herunder indtil klokken 13:00 torsdag.

The Order: 1886
The Order: 1886
The Order: 1886The Order: 1886The Order: 1886The Order: 1886

Den nye hjemmeside beskrives således af Sony:

Noget tyder på, at Danmarkshistorien, som vi kender den, vil ændre sig markant de kommende uger.

Et mystisk website er dukket op på 1886.dk. Indtil videre er informationerne få. Alt hvad der står på sitet er datoen 20.02.2015, tidspunktet kl. 16:00, samt ordene "afdæk Danmarks mørkeste hemmelighed".

Allerede nu kan vi dog på PlayStation Danmarks Youtube-side bringe en video, som med stor sandsynlighed hænger sammen med websitet. Videoen består af brudstykker, som viser en mørk gang, nogle flasker i et gammelt laboratorie samt et udsnit af en port med årstallet 1886 smedet ind i jernet.

The Order: 1886

Relaterede tekster

The Order: 1886Score

The Order: 1886

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Ready at Dawns actioneventyr er nu endelig parat, og vi har fældet dommen over det PS4-eksklusive spilIndlæser mere indhold