Dansk
Gamereactor
nyheder
The Outer Worlds

The Outer Worlds anden og sidste DLC Murder on Eridanos udkommer i næste uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Outer Worlds anden og endelige DLC Murder on Eridanos har fået en udgivelsesdato og en ny åbnings cinematisk trailer. Spillet er både tilgængeligt som et standalone spil eller som en del af Expansion Pass.

Udvidelsen foregår efter Halcyon Helens død, og du skal efterforske hendes død på Eridanos, som består af flere flydende øer. Ved hjælp af din 'Discrepancy Amplifier' kommer du til at løse mysteriet, som tager dig lige fra Grand Colonial Hotel til Rizzos lunde. Der foregår noget på Eridanos, og i det kommende DLC er det op til dig at finde ud af hvad præcis det er.

DLC'en kommer både til at tilbyde nyt historie-indhold, men også tre nye science våben, et forhøjet level cap, nye perks og nye flaws.

Nintendo Switch brugere er desværre ikke så heldige, og får først udvidelsen i hænderne senere i år. The Outer Worlds: Murder on Eridanos er tilgængelig til Xbox One, PS4, Switch og PC d. 27 marts, og har spillet allerede én udgivet DLC Peril of Gorgon som er tilgængelig på alle platformene. I kan tjekke åbning traileren ud herunder.

HQ
The Outer Worlds

Relaterede teksterIndlæser mere indhold