Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

The Rufus Roo

Skal du på ferie, men magter ikke det obligatoriske check-in-kaos i lufthavnen? The Rufus Roo er løsningen på dine problemer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Vi kender det alle sammen. Man skal på ferie, men man magter næsten ikke at skulle møde de sædvanlige 2-3 timer før afgang for at aflevere sin bagage ved check-in-skrankerne. Dette skyldes den omgang MW3 man liiiige skulle spille inden man gik i seng, og så blev klokken hurtigt 04.00, før man kom i seng. Det er der nu en løsning på!

HQ

The Rufus Roo er navnet på denne smarte beklædningsgenstand, som har ikke mindre end seks lommer, hvoraf de fire er i superstørrelse. På den måde kan du nu slæbe alle dine ejendele med dig i lommerne, og du behøver derfor ikke troppe tidligt op i lufthavnen til check-in.

Og næste gang du overvejer at købe en fladskærm og et surround-sound-system i udlandet, så behøver du ikke at bekymre dig om fragtomkostningerne. Næh, du placerer da bare alt grejet i lommerne, og så er det problem ude af verden.

Bonusinfo: The Rufus Roo fås også i lilla.

Set hos: Rufus Roo

Dette er en annonce:
The Rufus Roo
The Rufus Roo

Relaterede tekster

The Rufus Roo

The Rufus Roo

HARDWARE-TEKST. Skrevet af Jonas Damholt

Skal du på ferie, men magter ikke det obligatoriske check-in-kaos i lufthavnen? The Rufus Roo er løsningen på dine problemer.Indlæser mere indhold