Dansk
Gamereactor
nyheder
The Talos Principle 2

The Talos Principle 2 runder 100.000 solgte

Det er 100.000 solgte på 14 dage.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Croteam og Devolver Digital har på mediet X takket alle der har købt The Talos Principle 2. Nu kan 100.000 solgte eksemplarer lyde ret beskedent, men for et nichespil af den kaliber, er det et ganske flot resultat.

Patrik anmeldte spillet her på Gamereactor og belønnede det med et flot 9-tal og denne opsummering:
Hvis vi skal opsummere mine meninger om The Talos Principle 2, så ville jeg sige at du kan købe det uden den mindste bekymring. Du bliver forkælet med strålende musik, acceptabelt stemmeskuespil, flot grafik, veludførte elementer af filosofi, videnskab og religiøse spørgsmål. Du tilbydes en god variation af gåder med både enkle og svære problemer at løse. [ ... ] Det er en nicheoplevelse, men hvis du kan lide at overveje spørgsmål som vores rolle i universet, eller hvad en sjæl kan betyde for en selvbevidst maskine, har du sandsynligvis fundet et af årets mest interessante spil.

The Talos Principle 2

Relaterede tekster

2
The Talos Principle 2Score

The Talos Principle 2

ANMELDELSE. Skrevet af Patrik Severin

Patrik har løst spændende puslespil og engageret sig i svær debat om kunstig intelligens i Croteams fantastiske efterfølger.

2
The Talos Prinicple 2 annonceret

The Talos Prinicple 2 annonceret

NYHED. Skrevet af Katrine Baumgardt

Vi troede, at Croteam havde travlt med Serious Sam 4, men det lille studie har åbenbart andre planer for fremtiden. Alen Ladavac besluttede at annoncere The Talos...Indlæser mere indhold