Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Tekken 7

The Tekken World Tour vender officielt tilbage i 2020

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tekken World Tour skulle vise sig at være en gigantisk succes for nogle år siden, men alligevel valgte Bandai Namco at sætte initiativet lidt på pause. Dog vender det heldigvis tilbage nu. Udgiveren har bekræftet via en ny hjemmeside, at Tekken World Tour officielt vender tilbage i 2020, hvor deltagere verden over kan dyste om at blive den ultimative mester.

Titlen afgøres af over 30 diverse Master- og Challenger-begivenheder, som kommer til at finde sted over hele verden, og her skal deltagere dyste om en god position på Tour-pointtavlen. Det er via denne at de 19 finalespillere findes.

Touren begynder i Tokyo d. 4 og 5 april, og den vil blandt andet besøge EVO i Las Vegass VSFighting X i England, Headstomper i Sverige, og til sidst finder finalen sted i New Orleans i december, hvor vinderen kan vinder $200.000.

HQ

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?Indlæser mere indhold