Dansk
Gamereactor
nyheder
The Unfinished Swan

The Unfinished Swan-trailer

Den sære ælling

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

PlayStation 3-spillet The Unfinished Swan er en svær én at forklare, men vi har alligevel forsøgt tidligere. Nu er der kommet en Gamescom-trailer og den kan du se efter uddraget af vores preview.

"Forestil dig at du befinder dig i en labyrint hvor alle vægge, gulve og lofter er så hvide, at omgivelserne er umulige at skelne fra hinanden. Overvej herefter hvordan denne labyrint er fyldt med mystiske rum og udfordringer som også er kridhvide. Du er på det nærmeste blind fordi alt flyder sammen, og pludseligt spiller lyd en uhørt vigtig rolle. Selvom du ikke kan se stranden, kan du høre det brusende vand og lyden fra dine fødder som går i det våde sand. Men det er ikke alt, for til din hjælp har du også en ubegrænset mængde sort blæk, som du kan kaste med som du vil. Blækket splatter ud over de hvide omgivelser, og afslører vægge, former og omgivelser.

Det er et enormt simpelt (men interessant) koncept, der danner den spilmæssige kerne i The Unfinished Swan. Det der begyndte som et skoleprojekt for den lille indie-udvikler Giant Sparrow for blot et par år siden, har sidenhen vokset sig til et ambitiøst PlayStation Network-spil, med opbakning fra Sony og deres Santa Monica Studio."

Læs mere her.

HQ

Relaterede tekster

The Unfinished SwanScore

The Unfinished Swan

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Elfving

Et førstepersons-eventyr hvor du selv skal male omgivelserne - kan den slags være sjovt? Absolut, mener Elfving, som har kastet om sig med maling i The Unfinished Swan.Indlæser mere indhold